dimarts, 23 de setembre del 2008

habemus web

per fi tenim web. La Montserrat Farrés, en Merwan Chaverra i jo ens hem associat, i consolidem la feina que venim fent junts des de l'any 2001 sota el nom d'MMJarquitectes. L'adreça és www.mmjarquitectes.net , i en ella es recull part de la feina que hem vingut realitzant tots aquests anys junts o per separat. Espero que interesso algú!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona!

Anònim ha dit...

està bé la web... ordenada, neta, s'entén ràpid, transicions àgils, res de porqueria flash pel mig, ... "simple and clean", com haurien de ser totes les webs-portfolio d'arquitectes.

us posaré a la llista -figura't, estaràs al mateix llistat que Mnèsicles, Berenguer de Montagut, Andrea Palladio, Domènech i Montaner i Josep Llinàs-, que és historiografia alternativa, però, què cony, és molt més guay que la casposa historiografia oficial -amb perdó de mr. Ignasi de Solà-mOrales i el duo Pizza Quatre Rovires-

us hauria de posar al 2003, perque és l'any de la vostra "opera prima" (habitatge a St Cugat, els concursos no guanyats no compten)... però, ja que tinc 3 "slots" de fotos lliures al 2004, faré trampa -és el què té la historiografia pirata- i us colaré al 2004 (habitatge a Vacarisses) perque aparegueu al costat de... (redoble de tambors)... Herzog & de Meuron!! how about that, huh?!

heu caigut a la teranyina .. sou història... més ben dit, ja esteu historiografiats!
Rock'n'roll!

Unknown ha dit...

Què puc dir? Gràcies! Estàs veient el resuptat de molts mesos de feina (he consultat a la llibreta i els primers esbossos són de desembre de 2007), disseny a ma i a ordinador, maquetes varies, recopilació d'informació, etc etc. A part de la feina (llogada) de Joan Escofet, dels Straddle 3, que ens ha programat la web, donat molts consells, suport i entusiasme.
Per cert que dilluns començo (curs nou, vida nova: sempre he cregut que l'any comença al setembre i no al gener) el doctorat per a fotre canya tots aquests aborrits que tracten l'arquitectura com si fos una peça de museu, esclerotitzada, fetitxista, aborrida, tan morta com un mamut llanut.
Així que tu ho has dit: Rock n'Roll!